Teejet Matrix 908

Matrix® 908 er et fullt utstyrt styre- og hastighetskontrollsystem i ett.
Denne fleksible plattformen kan tilpasses et bredt spekter av maskiner og bruksområder for å  passe best mulig til dine individuelle behov.

Teejet Matrix 430

TeeJet Matrix 430 muliggjør en mer effektiv arbeidsflyt samtidig som overlapping minimeres. Konsollen er enkel å installere og betjenes via konsollens intuitive ikoner. TeeJet Matrix 430 muliggjør en mer effektiv arbeidsflyt samtidig som over- og  underlapping minimeres.

Teejet spray løsninger

Optimaliser effektiviteten til kjemikaliene dine og minimer avfall ved hjelp av TeeJet-sprøytedyser. Spraydysene er utformet for å gi nøyaktig ytelse og en mer nøyaktig penetrasjon. TeeJet reagerer på den økende etterspørselen etter innovative og mer effektive teknologier for sprøyting, befruktning og såing.

TeeJet veiledning og ledelse

Øk produktiviteten gjennom TeeJets mange presisjonsløsninger for landbruket. TeeJet tilbyr et bredt spekter av GPS-baserte teknologier for å maksimere effektiviteten og produktiviteten til feltarbeidet. De innovative produktene er designet for å minimere hopp og overlapping, samt redusere stress, tid og tretthet.