Raven CR12

Raven CR12 er en 12,1” konsoll med et ekstremt intuitivt brukergrensesnitt. Konsollen inkluderer kartbasert navigering, operasjonsplanlegging, ISOBUS UT, Task Controller, tilpasset grensesnitt og mye mer. Oversættelsesresultater Raven CR12 muliggjør skybasert filsynkronisering, som letter datastruktur og arbeidsflyt.

Raven CR7

Raven CR7 er en 7” konsoll med et ekstremt intuitivt brukergrensesnitt. Konsollen inkluderer kartbasert navigering, lysfelt, ISOBUS UT, Task Controller, tilpasset grensesnitt og mye mer. Raven CR7 muliggjør skybasert filsynkronisering, som letter datastruktur og arbeidsflyt.

Raven RS1

Raven RS1-antennen gir stor nøyaktighet ved både høye og lave hastigheter. Antennen er designet i en universell design, som muliggjør montering på alle landbruksmaskiner uavhengig av merke/modell. RS1-antennen kan motta korreksjonssignaler fra GPS, GLONASS, Galileo og Beidou, noe som sikrer stabil og mer vedvarende signalmottak.

Raven Implement Management

Raven redskapskontroll muliggjør nøyaktig korreksjon av landbruksredskaper i ekstremt terreng. Redskapsstyring hjelper bonden til å minimere sidekantpåvirkninger, skjev redskap og de forskjellige jordkvaliteter i det ferdige resultatet. Systemet er designet som en universell løsning og kan monteres på alle landbruksredskaper via hjulstyring, skiver eller sideskiftramme.

Raven VSN

Raven VSN er et innovativt navigasjonssystem basert på kamerabaserte rettelser. Teknologien gjør at sjåføren kan navigere via radavlinger for uavhengig av satellittdekning. VSN reduserer utmattelse av drivere og avlingsskader, noe som resulterer i en mer effektiv feltdrift.