Raven CR12

Raven CR12 er en 12,1” konsoll med et ekstremt intuitivt brukergrensesnitt. Konsollen inkluderer kartbasert navigering, operasjonsplanlegging, ISOBUS UT, Task Controller, tilpasset grensesnitt og mye mer. Raven CR12 muliggjør skybasert filsynkronisering, noe som letter datastruktur og arbeidsflyt.

Raven CR7

Raven CR7 er en 7” konsoll med et ekstremt intuitivt brukergrensesnitt. Konsollen inkluderer kartbasert navigering, lysfelt, ISOBUS UT, Task Controller, tilpasset grensesnitt og mye mer. Raven CR7 muliggjør skybasert filsynkronisering, som letter datastruktur og arbeidsflyt.

Raven RS1

Raven RS1-antennen gir stor nøyaktighet ved både høye og lave hastigheter. Antennen er designet i en universell design, som muliggjør montering på alle landbruksmaskiner uavhengig av merke/modell. RS1-antennen kan motta korreksjonssignaler fra GPS, GLONASS, Galileo og Beidou, noe som sikrer stabil og mer vedvarende signalmottak.

Raven 500S

RAVEN 500S er den ultimate GUIDANCE-antennen. Antennen sørger for en stabil og kontinuerlig satellittdekning via korreksjonssignaler fra GPS, GLONASS, Galileo og Beidou. Antennen kan brukes som en fast eller mobil installasjon etter behov. RAVEN 500S er designet i et slitesterkt kabinett og med et enkelt og raskt brukeroppsett.

Raven Implement Management

Raven redskapskontroll muliggjør nøyaktig korreksjon av landbruksredskaper i ekstremt terreng. Redskapshåndtering hjelper bonden med å minimere sidehellingseffekter, skjevt trekkende redskaper og jordas ulike kvaliteter i det ferdige resultatet. Systemet er designet som en universell løsning og kan monteres på alle landbruksredskaper via hjulstyring, skiver eller sideskiftramme.

Raven VSN

Raven VSN er et innovativt navigasjonssystem basert på kamerabaserte korrigeringer. Teknologien lar sjåføren navigere gjennom radavlinger uavhengig av satellittdekning. VSN reduserer førertrøtthet og avlingsskader, noe som resulterer i en mer effektiv arbeidsflyt i felten.