TOPCON XD+ 12,1″

Topcon XD+ er en brukervennlig og fremtidssikker GPS-konsoll for landbruk. Konsollen kan tilpasses kundens behov og muliggjør trinnvise og on-demand oppgraderinger for optimal utnyttelse av utstyret. Topcon XD+ er som standard låst opp for veiledningssporing, TAP, oppgavedata og ISOBUS-visning. Hvis andre funksjoner er ønsket, blir disse anskaffet ved kjøp av opplåsningskoder hos din lokale Topcon-forhandler.

TOPCON XD 7″

Topcon XD kan brukes som en enkel veiledningsløsning eller RTK-løsning med høy presisjon på brukerens forespørsel. XD-konsollen kan monteres på både forberedte og ikke forberedte maskiner/traktorer via  egenproduserte kabelløsninger og ev. Topcon’s AES-35 elektrisk ratt. Topcon XD-konsollene er kompatible med følgende antenner: AGM-1 (Guidance), AGS-2 (automatisk styring) og AGI-4 (automatisk styring).

TOPCON X35 12,1″

Topcon X35 er den ultimate GPS-konsollen for både størrelse og funksjon. Topcon X35 kan håndtere ISOBUS, automatisk seksjonskontroll, variabel tildeling, ekstern støtte og mer. X-konsollene er svært flyttbare og kan brukes på to eller flere maskiner for å gjøre full bruk av produktene.

Topcon X25 8,4″

Topcon X25 er en svært pålitelig og brukervennlig GPS-konsoll med høy funksjonalitet. GPS-konsollen kan håndtere ISOBUS, fjernhjelp, automatisk seksjonskontroll og mer. Topcon X25 kan oppgraderes til Avansert, slik at variabel tildeling og flere andre funksjoner.

Topcon AGS-2

Topcon AGS-2 er en fremtidssikker og høyteknologisk bilstyringsantenne, spesielt designet for landbruket og dets mange utfordringer. Antennen er designet i værbestandig design, som beskytter enheten mot støv, fuktighet, varme og kulde. Den værbestandige designen gir lang levetid, samt optimale mottaksforhold i utsatte
miljøer. Antennen kan motta korreksjonssignaler fra GPS, GLONASS, Galileo og Beidou, noe som sikrer en stabil og mer vedvarende signalmottakelse.

Topcon AGM-1

Topcon AGM-1 er en kompakt veiledningsantenne som muliggjør grunnleggende og rimelig sporing. Antennen kan motta korreksjonssignaler fra GPS, GLONASS, Galileo og Beidou, noe som sikrer stabil og vedvarende signalmottak i den aktuelle arbeidssituasjonen. Antennen er designet i værbestandig design som beskytter enheten mot støv, fuktighet, varme og kulde. Den værbestandige designen gir lang levetid, samt optimale mottakerforhold i utsatte miljøer.

ISOBUS Apollo

ISOBUS Apollo er et nøyaktig, raskt reagerende og brukervennlig kontroll- og kontrollsystem for sprøyter. Apollo-systemet muliggjør et mer fleksibelt sprøytesystem i form av ISOBUS-tilkobling, automatisk seksjonskontroll (ASC) og variabel nedsendering
(VRC). Apollo fungerer på alle ISOBUS-kompatible terminaler uavhengig av
Produktet.

ISOBUS Athene

Athene er et elektronisk presisjonssystem for ettermontering til slepte spredere. Systemet sikrer en mer nøyaktig spredningsmengde, samt bedre utnyttelse av bulkprodukter (gjødsel, kalk, sand etc. ). Athene opererer på alle ISOBUS-kompatible terminaler uavhengig av make.

ISOBUS Artemis

Artemis er et elektronisk kontrollsystem for ettermontering til såmaskiner. Systemet muliggjør seksjonskontroll (ASC) og variabel tildeling (VRC) for opptil fire forskjellige produkter. Kontrollsystemet er ISOBUS-kompatibelt og kan betjenes via alle ISOBUS-konsoller på markedet.

YieldTrakk

YieldTrakk tillater sanntidsutbytte, fuktighet og hastighetsmålinger. Kartlegging gir bøndene optimale forhold for å forbedre utbytte- og avlingskvaliteten, samt å ta riktige strategiske beslutninger i maskineringsprosessen. Alle datalagring for fremtidig bruk.

CropSpec

CropSpec biomassesensorer muliggjør variabel tildeling via sanntidsmålinger av den aktuelle avlingen. Bruken av sanntidsmålinger sikrer en optimal og mer nøyaktig tildeling av f.eks plantevernmidler og gjødsel. Alle data lagres slik at det senere er mulig å analysere og bruke gamle dosingkort.

Conveyor YieldTrakk

Transportbånd YieldTrakk kan brukes til live overvåking og innsamling av data av høy kvalitet i spesielle avlinger eller for installasjon ved industrielle knusings- og sorteringsanlegg. System kart giret via høypresisjons lastceller fra Digi-Star i kombinasjon med kjørehastighet, slyseprosent, posisjon, transportbåndhastighet og hellingsmålinger. Transportbåndsutbytte Trakk er et universelt system som kan monteres på alle heismaskiner og drives via en hvilken som helst ISOBUS-terminal.